69
Υλικά
- ζάχαρη 700 γρ
- μέλι 100 γρ
- κανέλα 2 τμχ
- γαρύφαλλο 5 τμχ
- πορτοκάλι 1 τμχ
- χυμός πορτοκαλιού 450 γρ
- σπορέλαιο 400 γρ
- ελαιόλαδο 180 γρ
- ζάχαρη άχνη 40 γρ
- γαρύφαλλο 0.5 κγ
- κανέλα 3 κγ
- μαγειρική σόδα 1 κγ
- πορτοκάλι 3 τμχ
- αλεύρι μαλακό 1050 γρ
- σιμιγδάλι ψιλό 200 γρ
- καρύδια 600 γρ
ΥΛΙΚΑ
Για το σιρόπι
500 γρ. νερό
700 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
100 γρ. μέλι
2 στικ κανέλας
5 ολόκληρα γαρίφαλα
1 πορτοκάλι κομμένο στη μέση
Για τα μελομακάρονα
Υλικά – μείγμα 1
450 γρ. χυμό πορτοκαλιού
400 γρ. σπορέλαιο
180 γρ. ελαιόλαδο
40 γρ. ζάχαρη άχνη
1/2 κ.γ. γαρίφαλο...
Διάβασε τη συνταγή στο kitchenvillage.gr