23
Υλικά
- καλαμποκάλευρο 500 γρ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 200 γρ
- αυγά 1 τμχ
- στραγγιστό γιαούρτι 1 κεσεδάκι/α
- ελαιόλαδο 1 φλιτζανάκι
- σπανάκι 300 γρ
- πράσα 300 γρ
- φέτα 250 γρ
- ελαιόλαδο 0.5 φλ
Πάμε να φτιάξουμε παρέα μία εύκολη και γρήγορη πιτούλα! Μία παραδοσιακή Μπλατσαριά Ηπείρου ή Πλαστό Θεσσαλίας με διάφορα χορταρικά και φέτα! Τη συνταγή την πήρα από την Δεβόρα, τη μαμά του Κωνσταντίνου, συμμαθητή του Λάζαρου! Μαμά 4 αγοριών, εργαζόμενη φουλ τάιμ και εξπέρ στην κουζίνα!
Διάβασε τη συνταγή στο www.thasekanomagirisa.gr