43
Υλικά
- συκώτι αρνίσιο 1 τμχ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 8 τμχ
- άνηθος 0.5 ματσ.
- δυόσμος 0.5 ματσ.
- ελαιόλαδο 0.67 φλ
- λεμόνι 1 τμχ
- ρύζι 0.67 φλ
- αλάτι -
- πιπέρι -
Άτομα: 8-10, Χρόνος προετοιμασίας: 30 λεπτά, Χρόνος ψησίματος: 1 ώρα και 40′, Κόστος: 17€ ΥΛΙΚΑ 1 συκωταριά αρνίσια 1 θηλιά εντεράκια αρνίσια 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι 8 φρέσκα κρεμμύδια 1/2 ματσάκι άνηθο (περίπου ένα φλιτζάνι του τσαγιού) 1/2 ματσάκι δυόσμο (περίπου ένα φλιτζάνι του τσαγιού) 2/3 φλιτζάνι του τσαγιού ελαιόλαδο χυμό από ένα λεμόνι 2/3 φλιτζάνι ...The post Παραδοσιακή μαγειρίτσα της Ανάστασης appeared first on FoodTrails Magazine.
Διάβασε τη συνταγή στο www.foodtrails.gr