by admin

Παραδοσιακό και αφράτο Χριστόψωμο

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

ο χριστόψωμο φτιάχνεται παραδοσιακά στην Ελλάδα, 2 με 3 ημέρες προ των Χριστουγέννων. Είναι συνήθως στρογγυλό και στην επάνω επιφάνεια του έχει σχεδιασμένο ένα σταυρό. Απαραίτητο σε κάθε Χριστουγεννιάτικο τραπέζι.
Διάβασε τη συνταγή στο www.supersyntages.gr
Περισσότερες συνταγές: Χριστόψωμο

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.supersyntages.gr