by admin

00122453

Παραδοσιακό Πολίτικο Πεϊνιρλί

No ratings yet

 (0)

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Λίγες αποσκευές, αλλά πολλές συνταγές για τους πρόσφυγες της Μικρασίας. Στην Ιωνία, το τραπέζι συχνά περιελάμβανε κρέας προβάτου ή αρνιού. Το φθινόπωρο οι νοικοκυρές προετοιμάζονταν για το χειμώνα, φτιάχνοντας παστουρμά, σουτζούκι, παστό κρέας και καβουρμά. Όταν δε, τα εδέσματα αυτά συνδυάζονταν με την αφράτη ζύμη του πεϊνιρλί, το αποτέλεσμα ήταν ονειρεμένο!



Διάβασε τη συνταγή στο www.argiro.gr

Κατηγορία: Πίτσες
Περισσότερες συνταγές: πεϊνιρλί

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Search

Generic filters

Σχετικές συνταγές

Search

Generic filters

Άλλες συνταγές από το www.argiro.gr