70
Υλικά
- κιμάς μοσχαρίσιος 1 κιλ
- κρεμμύδια 250 γρ
- ντομάτα 400 γρ
- σκόρδο 4 σκελ
- ελαιόλαδο 180 ml
- κόκκινο κρασί 125 ml
- κεφαλοτύρι 70 γρ
- πεκορίνο 70 γρ
- κανέλα 0.25 κγ
- μακαρόνια για παστίτσιο 500 γρ
- ασπράδι 3 τμχ
- βούτυρο 90 γρ
- κεφαλοτύρι 70 γρ
- πεκορίνο 70 γρ
- βούτυρο 200 γρ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 140 γρ
- γάλα 1.5 λτ
- κρόκοι 3 τμχ
- κεφαλοτύρι 70 γρ
- πεκορίνο 70 γρ
- μοσχοκάρυδο 1 πρέζα/ες
Όλος αυτός ο κρύος καιρός ήταν ιδανικός για ένα από τα πιο απολαυστικά Ελληνικά comfort foods: το Παστίτσιο! Το πιάτο αυτό είναι η Ελληνική απάντηση στα κλασσικά Ιταλικά λαζάνια: πλούσιο, με υπέροχη κρεμώδη μπεσαμέλ, τυρί και κιμά. Ό,τι καλύτερο, σωστά;
Διάβασε τη συνταγή στο www.littlecookingtips.com