by admin

Παραδοσιακοί λαχανοντολμάδες στο πήλινο

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

[start_directions]Σε αρκετό νερό που βράζει βάζουμε τον χυμό από ½ λεμόνι και ζεματίζουμε το λάχανο, που έχουμε καθαρίσει από το κοτσάνι του.Όταν τα εξωτερικά φύλλα μαλακώσουν τα βγάζουμε ένα ένα και επαναλαμβάνουμε την διαδικασία.Τα καθαρίζουμε από το επάνω σκληρό μέρος και το νεύρο.Αν είναι μεγάλα να χωρίζουμε στην μέση.Πολτοποιούμε τα κρεμμύδια και τα ρίχνουμε στον κιμά.Βάζουμε το πλυμένο ρύζι, 200 ml σάλτσα, αλάτι, πιπέρι , πάπρικα, μπούκοβο, ρίγανη, κρασί, 100 ml ελαιόλαδο και ανακατεύουμε καλά.
Διάβασε τη συνταγή στο foodaholics.gr
Κατηγορία: Λαχανικά
Περισσότερες συνταγές: λαχανοντολμάδες

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το foodaholics.gr