80
Υλικά
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 450 γρ
- βούτυρο 225 γρ
- ζάχαρη 150 γρ
- μπέκιν πάουντερ 0.5 κγ
- βανίλια 1 τμχ
- κονιάκ 2 κσ
- αυγά 2 τμχ
- αλάτι 1 πρέζα/ες
- κουβερτούρα 1 τμχ
- σοκολάτα με στέβια 1 τμχ
- κρέμα γάλακτος 120 γρ
- αυγά 1 τμχ
- μαρμελάδα πορτοκάλι 0.5 φλ
- στέβια 0.5 φλ
Εαν σας αρέσει η πάστα φλώρα έχω για εσάς μία συνταγή που σίγουρα θα σας αρέσει πολύ αλλά ταυτόχρονα ξεφεύγει και από τα συνηθισμένα. Μία συνταγή για πάστα φλώρα ή για να το πω σωστά Πάστα φρόλα. Γιατί αυτό είναι Το πραγματικό της όνομα. Η πάστα φρόλα έλκει την καταγωγή της από την Ιταλία και είναι μια εκδοχή της λεγόμενης πατ-μπριζέ. Φρόλα σημαίνει θριφτή, δηλαδή ζύμη που όταν ψηθεί τρίβεται εύκολα και δεν είναι συμπαγής.
Διάβασε τη συνταγή στο delicieuses.forumgreek.com