82
Υλικά
- αραβοσιτέλαιο 1 κούπα/ες
- ζάχαρη 0.5 κούπα/ες
- χυμός πορτοκαλιού 0.5 κούπα/ες
- βανίλια 1 τμχ
- μπέκιν πάουντερ 1 κγ
- κονιάκ 1 κσ
- αλεύρι 3 κούπα/ες
- μαρμελάδα 0.5 κιλ
Την διαφορά την κάνει το πορτοκάλι!
Λίγα μυστικά ακόμα
Χρησιμοποιώ αραβοσιτέλαιο και όχι βούτυρο και επίσης τη ζυμώνω ελάχιστα! Γίνεται υπέροχη ζύμη με την μαρμελάδα να τρέχει μόλις τη κόβεις! Καλό θα ήταν να μείνει λίγες ώρες και μετά να βγει από την φόρμα. Επίσης εμένα μου άρεσει πιο πολύ την άλλη μέρα.
Διάβασε τη συνταγή στο cookpad.com