by admin

Πάστα Φλώρα πορτοκαλένια

No ratings yet

  (0)

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά

Την διαφορά την κάνει το πορτοκάλι!

Λίγα μυστικά ακόμα

Χρησιμοποιώ αραβοσιτέλαιο και όχι βούτυρο και επίσης τη ζυμώνω ελάχιστα! Γίνεται υπέροχη ζύμη με την μαρμελάδα να τρέχει μόλις τη κόβεις! Καλό θα ήταν να μείνει λίγες ώρες και μετά να βγει από την φόρμα. Επίσης εμένα μου άρεσει πιο πολύ την άλλη μέρα.

Διάβασε τη συνταγή στο cookpad.com
Κατηγορία: Πίτες-Τάρτες
Περισσότερες συνταγές: πάστα φλώρα

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το cookpad.com