127
Υλικά
- βούτυρο 130 γρ
- ζάχαρη 100 γρ
- εκχύλισμα βανίλιας 1 κσ
- βανίλια 2 τμχ
- αυγά 2 τμχ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 210 γρ
- σιμιγδάλι 70 γρ
- μπέκιν πάουντερ 2 κγ
- αλάτι 0.5 κγ
- μαρμελάδα φράουλα 1 βάζο/α
Η συνταγή του Άκη Πετρετζίκη όπως ακριβώς τη παρουσίασε στο μπλόγκ του. Είναι η πιο νόστιμη πάστα φλώρα που έχω δοκιμάσει και όσοι τη δοκίμασαν ενθουσιάστηκαν.
Λίγα μυστικά ακόμα
Δοκιμάστε τη να τη κάνετε και με μαρμελάδα ροδάκινο και πασπαλίστε και λίγα καρύδια απο πάνω απ τη μαρμελάδα του πάει πάρα πολύ!!! Μπράβο ρε Άκη!!!
Διάβασε τη συνταγή στο cookpad.com