by admin

ΠΑΣΤΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά

Μια βασική παρασκευή της ζαχαροπλαστικής, σε συνταγή του Luca Montersino. Χρησιμοποιείται για να αρωματίσει κρέμες ή άλλες παρασκευές της ζαχαροπλαστικής. Η δεξτρόζη μπορεί να αντικατασταθεί με κρυσταλλική ζάχαρη.
Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.com
Κατηγορία: Κρέμες
Περισσότερες συνταγές: πάστα σοκολάτας

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το illaboratoriodimmskg.blogspot.com