76
Υλικά
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 350 γρ
- αυγά 2 τμχ
- ζάχαρη 130 γρ
- μαργαρίνη 140 γρ
- πορτοκάλι 1 τμχ
- λεμόνι 1 τμχ
- ζάχαρη 250 γρ
- ρύζι νυχάκι 125 γρ
- ρύζι αρμπόριο 125 γρ
- γάλα φρέσκο 420 ml
- γάλα φρέσκο 25 ml
- ανθότυρο 500 γρ
- βανίλια 1 τμχ
- μαργαρίνη 1 κσ
- αυγά 3 τμχ
- πορτοκάλι γλυκό 1 κσ
- πορτοκάλι 1 τμχ
- λεμόνι 1 τμχ
- αυγά 1 τμχ
Το σημερινό μας γλυκάκι είναι μια πασχαλινή συνταγή με ιταλικές ρίζες.Είναι ένα γλυκό πολύ γευστικό, απίστευτα αρωματικό και με υφή που θα σας εκπλήξει ευχάριστα!Θα σας δώσω αναλυτικά την διαδικασία παρασκευής του, η οποία όπως θα διαπιστώσετε δεν έχει καμιά δυσκολία!Πάμε να το φτιάξουμε και να το απολαύσουμε!
Διάβασε τη συνταγή στο syntageskardias.blogspot.com