by admin

ΠΑΣΤΙΤΣΙΟ ΜΕ ΚΙΜΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΟΥ

No ratings yet

  (0)

Χρειάζεται πρώτα να ΣυνδεθείςΚλείσιμο

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Και ξεκινάμε με μία συνταγή για το αγαπημένο μας παστίτσιο, που αυτή τη φορά το φτιάχνουμε κάπως διαφορετικά! Με κιμά από φιλέτο κοτόπουλου και, αντί για κλασική μπεσαμέλ, μια ελαφριά κρέμα γιαουρτιού σε λεπτή στρώση που θυμίζει περισσότερο γκρατιναρισμένα μακαρόνια φούρνου παρά παστίτσιο. Πάντως για παστίτσιο πρόκειται πέρα από κάθε αμφιβολία, και μάλιστα εξαιρετικά νόστιμο, με πλούσια αρώματα δυόσμου και πάπρικας!
Διάβασε τη συνταγή στο shogunkitchen.blogspot.com
Κατηγορία: Ζυμαρικά

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το shogunkitchen.blogspot.com