47
Υλικά
- πένες 650 γρ
- ρεγκάτο 150 γρ
- κιμάς μοσχαρίσιος 500 γρ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- καρότο 1 τμχ
- σκόρδο 2 σκελ
- χυμός ντομάτας 1 συσκ
- κανέλα 1 ξύλο/α
- ελαιόλαδο -
- αλάτι -
- πιπέρι -
- γάλα 1.2 λτ
- κορν φλάουρ 5 κσ
- αλεύρι 5 κσ
- βούτυρο 2 κσ
- αυγά 2 τμχ
- μοσχοκάρυδο -
Υλικά : 650 γρ. πένες 150 γρ. τριμμένο τυρί ρεγκάτο Για τον κιμά : 500 γρ. μοσχαρίσιο κιμά 1 μεγάλο κρεμμύδι ξερό 1 καρότο 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένο 1 συσκευασία ντοματοχυμό 1 ξυλάκι κανέλα ελαιόλαδο αλάτι πιπέρι Για την ελαφριά μπεσαμέλ : 1,2 λίτρα γάλα 5 κ.σ. κόρν φλάουρ 5 κ.σ. αλεύρι 2 κ.σ. βούτυρο 2 αυγά μοσχοκάρυδο τριμμένο ...
Διάβασε τη συνταγή στο www.cookcool.gr