248
Υλικά
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1.4 γρ
- μπέκιν πάουντερ 15 γρ
- βούτυρο γάλακτος 530 γρ
- μαγειρικό λίπος 530 γρ
- ζάχαρη 530 γρ
- αυγά 8 τμχ
- ούζο 8 κσ
- βανίλια 1 τμχ
- μαγειρική σόδα 1 κγ
- αλάτι 0.25 κγ
- γάλα φρέσκο 0.75 φλ
- αυγά 1 τμχ
- ζάχαρη 1 κσ
- σουσάμι 350 γρ
Δεν πρόκειται για τα συνηθισμένα, πολύ αφράτα πασχαλινά κουλουράκια. Αυτά είναι πιο τραγανά, δεν φουσκώνουν τόσο όσο αυτά που περιέχουν αμμωνία, αλλά είναι αρωματικά και διατηρούνται πολλές ημέρες...
Διάβασε τη συνταγή στο syntageskardias.blogspot.com