94
Υλικά
- μαργαρίνη με βούτυρο 200 γρ
- ζάχαρη 210 γρ
- αλεύρι μαλακό 760 γρ
- γάλα 100 ml
- αυγά 3 τμχ
- κρόκοι 2 τμχ
- μπέκιν πάουντερ 1.5 κγ
- μαγειρική σόδα 1 κγ
- αλάτι 0.25 κγ
- βανιλίνη 4 τμχ
- πορτοκάλια 1 τμχ
- λεμόνι 1 τμχ
Το Πάσχα είναι παραδοσιακά οικογενειακή μας υπόθεση και οι ετοιμασίες ξεκινούν από το Σάββατο του Λαζάρου, όπου οι γιαγιάδες μας ετοίμαζαν τα λαζαράκια για τα φιλέματα, τα πασχαλινά κουλουράκια και την κοσώνα για τα βαφτιστήρια.
Διάβασε τη συνταγή στο www.funkycook.gr