55
Υλικά
- φρέσκο βούτυρο γάλακτος 500 γρ
- ζάχαρη 500 γρ
- αυγά 4 τμχ
- χυμός πορτοκαλιού 0.5 ποτ
- πορτοκάλια 3 τμχ
- μπέκιν πάουντερ 0.5 φακ
- μαγειρική σόδα 1 κγ
- βανίλια 3 τμχ
- μαστίχα Χίου 1 πρέζα/ες
- μαστιχέλαιο 5 σταγ
- αλάτι 1 πρέζα/ες
- αλεύρι μαλακό 1350 γρ
Πεντανόστιμα πασχαλινά τσουρεκάκια με φρέσκο βούτυρο απο την Αργυρώ Μπαρμπαρήγου.Υλικά 500 γρ. φρέσκο βούτυρο γάλακτος 500 γρ ζάχαρη 4 αυγά ολόκληρα 1/2 νεροπότηρο χυμό πορτοκάλι ξύσμα απο 3 πορτοκάλια 1/2 φακελάκι μπέκιν πάουτερ 1 κοφτό κουταλάκι σόδα 3 βανίλιες 1 πρέζα μαστίχα κοπανισμένη ή 5-6 σταγόνες μαστιχέλαιο 1 πρέζα αλάτι 1350 γρ. αλέυρι μαλακό...
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagespareas.gr