by admin

Πατάτες a la creme (dauphinois ) με μπριζόλα βουτύρου

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά

Οι πατάτες a la creme συνοδεύουν ιδανικά την αρωματισμένη ζουμερή μπριζολα! 5 μέτριες πατάτες 1 σκ. σκόρδο 200 ml κρέμα γάλακτος 200 ml γάλα 2-3 πρέζες φρεσκοτριμμένο μοσχοκάρυδο 1 κ.σ. βούτυρο αλάτι, πιπέρι 2 σπαλομπριζόλες μοσχαρίσιες χωρίς κόκαλο με πάχος περίπου 3 εκ. γύρω στα 800 γρ. έκαστη αλάτι,πιπέρι 100 γρ. βούτυρο μαλακό λίγη φρέσκη ρίγανη φρέσκο θυμάρι λίγο φρέσκο σχινόπρασο λίγο ξύσμα λεμονιού
Διάβασε τη συνταγή στο www.argiro.gr
Κατηγορία: Λαχανικά
Περισσότερες συνταγές: μπριζόλες

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.argiro.gr