70
Υλικά
- πατάτες 5 τμχ
- σκόρδο 1 σκελ
- κρέμα γάλακτος 200 ml
- γάλα 200 ml
- μοσχοκάρυδο 3 πρέζα/ες
- βούτυρο 1 κσ
- σπαλομπριζόλες 2 τμχ
- βούτυρο 100 γρ
Οι πατάτες a la creme συνοδεύουν ιδανικά την αρωματισμένη ζουμερή μπριζολα! 5 μέτριες πατάτες 1 σκ. σκόρδο 200 ml κρέμα γάλακτος 200 ml γάλα 2-3 πρέζες φρεσκοτριμμένο μοσχοκάρυδο 1 κ.σ. βούτυρο αλάτι, πιπέρι 2 σπαλομπριζόλες μοσχαρίσιες χωρίς κόκαλο με πάχος περίπου 3 εκ. γύρω στα 800 γρ. έκαστη αλάτι,πιπέρι 100 γρ. βούτυρο μαλακό λίγη φρέσκη ρίγανη φρέσκο θυμάρι λίγο φρέσκο σχινόπρασο λίγο ξύσμα λεμονιού
Διάβασε τη συνταγή στο www.argiro.gr