144
Υλικά
- πατάτες 1 κιλ
- ελαιόλαδο 2 κσ
- σκόρδο 2 σκελ
- δεντρολίβανο 1 κλων
- θυμάρι 3 κλων
- χοντρό αλάτι -
- πιπέρι -
Υλικά: 1 κιλό νεαρές πατάτες 2 κ.σ. ελαιόλαδο 2 σκελίδες σκόρδο τριμμένες 1 κλωνάρι φρέσκο δενδρολίβανο, (κρατάμε τα φυλλαράκια και τα ψιλοκόβουμε) 3 κλωνάρια φρέσκο θυμάρι, (κρατάμε τα φυλλαράκια και τα ψιλοκόβουμε) χοντρό αλάτι κατά προτίμηση φρεσκοκομμένο πιπέρι
Διάβασε τη συνταγή στο www.saltandsugar.gr