120
Υλικά
- πατάτες 5 τμχ
- κεφαλογραβιέρα 200 γρ
- ρεγκάτο 200 γρ
- θυμάρι 1 κγ
- γάλα 500 γρ
- ελαιόλαδο 2 κσ
- βούτυρο 1 κσ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 3 κσ
- μοσχοκάρυδο 1 πρέζα/ες
- αυγά 1 τμχ
Υλικά Πατάτες 5 τεμ κομμένες σε λεπτές φέτες Κεφαλογραβιέρα 200 γρ τριμμένη Ρεγκάτο 200 γρ τριμμένο Θυμάρι 1 κουταλάκι γλυκού κοφτό Για την μπεσαμέλ Γάλα 500 γρ σε θερμοκρασία δωματίου Ελαιόλαδο 2 κουταλιές σούπας Βούτυρο 1 κουταλιές σούπας Αλεύρι για όλες τις χρήσεις 3 κουταλιές σούπας Μοσχοκάρυδο 1 πρέζα Αλάτι - πιπέρι Αυγό 1 τεμ
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefoulis.gr