55
Υλικά
- πατάτες 6 τμχ
- πλευρώτους 450 γρ
- ασπρομανίταρα 250 γρ
- ρίγανη 0.5 κγ
- θυμάρι 0.5 κγ
- ρεγκάτο 250 γρ
- μοτσαρέλα 250 γρ
- γκούντα 250 γρ
- ένταμ 250 γρ
- κρέμα γάλακτος 200 ml
- γιαούρτι 200 γρ
- μουστάρδα 1 κγ
- αυγά 1 τμχ
Ένα πιάτο απλό, εύκολο, πολύ νόστιμο που μπορεί να αλλάξει πολλές θέσεις και να γίνει πρώτο πιάτο σε κάποιο κάλεσμα, ορεκτικό σε μπουφέ γιορτινό αλλά και κανονικό γεύμα. Μπορεί όμως να αλλάξει και λίγο τη γεύση του, αν του προσθέσουμε λίγες φέτες ντομάτας ή μερικές φέτες ζαμπόν ή μπέικον! Η γεύση του, έτσι κι αλλιώς είναι το ίδιο πλούσια με άλλες νότες σε κάθε εκδοχή και σίγουρα ευφραίνει τον ουρανίσκο βοηθώντας την διάθεση να πάρει την ... ανηφόρα!
Διάβασε τη συνταγή στο tantekiki.blogspot.com