97
Υλικά
- πατάτες 6 τμχ
- ξινομυζήθρα 1 κσ
- τυρί φέτα 1 κσ
- γραβιέρα 3 κσ
- ελαιόλαδο 2 κσ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 2 τμχ
- άνηθος 3 κσ
- αυγά 1 τμχ
Στην Κρήτη είναι η εποχή της οφτής πατάτας. Οι πατάτες στη χόβολη συμπληρώνουν ανέκαθεν τα τραπέζια με τους μεζέδες στα καζανέματα της ρακής . Λιτό σερβίρισμα με αλάτι , λάδι και λεμόνι . Η σημερινή πρόταση είναι πιο σύνθετη, πιο λιχουδιάρικη και φυσικά πιο παχυντική, αλλά πότε πότε χρειάζονται και οι παρασπονδίες . Λειτουργούν παρηγορητικά…
Διάβασε τη συνταγή στο www.cretangastronomy.gr