94
Υλικά
Au Gratin ή απλά Ογκρατέν…Μία γαλλική τεχνική που αναφέρεται σε φαγητά φούρνου με χρυσή κρούστα τυριών ή γαλέτας (τριμμένη φρυγανιά). Oh la la! Τα πάντα μπορούν να γίνουν ογκρατέν, από τα ζυμαρικά και τα λαχανικά, μέχρι τα κρέατα και τα ψάρια, αρκεί να τα πασπαλίσουμε με μπόλικο τυρί, να τα σκεπάσουμε με μπεσαμέλ & μπόλικη γαλέτα ή να αλείψουμε το φαγητό με αυγά ή βούτυρο και να τα ψήσουμε στο φούρνο μέχρι να ροδοκοκκινίσουν.
Διάβασε τη συνταγή στο www.madameginger.com