by admin

Πατατο-κρεμμυδο-ντοματο-κεφτέδες

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά

Νηστίσιμοι κεφτέδες με λαχανικά που έχουμε πάντα στο σπίτι. Λίγα μυστικά ακόμα Κατά τη γνώμη μου, στόχος είναι να στραγγίσουν όσο το δυνατόν περισσότερο τα υγρά από το λαχανικά, ώστε να προσθέσουμε όσο το δυνατόν λιγότερο αλεύρι και φρυγανιά, τα οποία νομίζω ότι αφαιρούν από τη γεύση των λαχανικών. Το μίγμα πλάθεται άνετα σε κεφτεδάκια και δεν είναι δύσκολο να τοποθετηθεί στο τηγάνι με το χέρι.Ίσως να ταιριάζουν και τριμμένα τυριά στο μίγμα, αλλά δεν το έχω δοκιμάσει.Για μια πιο υγιεινή εκδοχή, μπορείτε να τους ψήσετε στο φούρνο στους 200 βαθμούς για 30 λεπτά, αλλά το γευστικό αποτέλεσμα απέχει πολύ από τους τηγανητούς....
Διάβασε τη συνταγή στο cookpad.com
Κατηγορία: Ορεκτικά
Περισσότερες συνταγές: ντοματοκεφτέδες

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το cookpad.com