112
Υλικά
Γι΄ αυτή την αφράτη και κριτσανιστή λιχουδιά έβαλα τηγάνι στη φωτιά και δεν το συνηθίζω. Τόσο πολύ αφράτοι που λιώνουν στο στόμα και με ωραία κριτσανιστή κρούστα απ΄ έξω. Η δε γραβιέρα, που πραγματικά δεν θα την αντικαθιστούσα με κανένα άλλο τυρί, σου σπάει τη μύτη όταν οι κεφτέδες τηγανίζονται. Οι πατατοκεφτέδες αυτοί μπορούν και να ψηθούν στο φούρνο αν τους πανάρουμε με τριμμένη φρυγανιά αντί για αλεύρι.
Διάβασε τη συνταγή στο laxtaristessyntages.blogspot.com