47
Υλικά
- σφολιάτα 1 δόση
- πατάτες 1 κιλ
- μπέϊκον 6 φέτ
- κασέρι 300 γρ
- τυρί κρέμα 150 γρ
- γάλα φρέσκο 0.5 φλ
- βούτυρο 3 κσ
- μαγειρικό λίπος 3 κσ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- πιπεριές πράσινες 2 τμχ
- αλάτι -
- πιπέρι -
- ρίγανη -
Η πατατόπιτα, είναι μία από τις πιο παλιές πίτες που υπάρχουν. Είναι ευκολη και πάρα πολύ νόστιμη. Τα παλαιότερα χρόνια, την έφτιαχναν με το κλασικό χωριάτικο φύλλο και χωρίς μπέικον , αλλά με ό,τι κρέας τους είχε περισσέψει. Δοκιμάστε την!
Διάβασε τη συνταγή στο faghta-giagias.blogspot.com