34
Υλικά
- πατάτες 1.5 κιλ
- αυγά 4 τμχ
- αγγουράκι τουρσί 4 τμχ
- σέλερι 2 κλων
- χυμός λεμονιού 1 -
- ξύδι 1 κσ
- μαγιονέζα 2 κσ
- μουστάρδα 1 κγ
- μαύρη ζάχαρη 0.5 κγ
- αλάτι -
- πιπέρι -
ΥΛΙΚΑ για 4 άτομα -1½ κιλό πατάτες βρασμένες -4 αυγά βρασμένα σφιχτά κομμένα στα 4 -4-5 αγγουράκια τουρσί κομμένα σε ροδέλες -2 κλωναράκια σέλερι κομμένα στα 2 εκ. Για τη σος: -½ κούπα ελαιόλαδο -χυμό από 1 λεμόνι -1 κουτ. σούπας ξύδι -2 κουτ. σούπας μαγιονέζα -1 κ.γ. μουστάρδα -½ κ.γ. μαύρη ζάχαρη διαλυμένη σε λίγο νερό -αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι...
Διάβασε τη συνταγή στο everythingcook.blogspot.gr