61
Υλικά
- πατάτες baby 1 κιλ
- πιπεριές Φλωρίνης 1 τμχ
- μπέϊκον 200 γρ
- σκόρδο 2 σκελ
- δεντρολίβανο 2 κλων
- ξύδι βαλσαμικό 25 ml
- ελαιόλαδο 150 ml
- λάδι τρούφας 20 ml
Ήταν πριν κάποια χρόνια, σε ένα μικρό εστιατόριο, που δοκίμασα την πιο νόστιμη και ξεχωριστή πατατοσαλάτα της ζωής μου. Πίσω από την κουζίνα ήταν ο κορυφαίος Chef Χριστόφορος Πέσκιας. Αμέσως άρχισα τις δοκιμές στην κουζίνα μου και σας παρουσιάζω με τη συνταγή αυτή το αποτέλεσμα.
Διάβασε τη συνταγή στο www.alwayshungry.gr