97
Υλικά
- ελαιόλαδο 7 κσ
- πατάτες 4 τμχ
- σελινόριζα 1 τμχ
- σκόρδο 3 σκελ
- πράσα 2 τμχ
- σχοινόπρασο 3 κσ
- ζωμός λαχανικών 800 ml
- υγρός καπνός 2 σταγ
- λεμόνι 0.5 τμχ
- δαφνόφυλλα 1 φύλλα
- αλάτι -
- πιπέρι -
- τσιαπάτα 1 τμχ
- δεντρολίβανο 1 κσ
Η κλασική αυτή πατατόσουπα, διακρίνεται για την ευχάριστη γεύση της και την ευκολία παρασκευής της. Μπορούμε να την απολαύσουμε ζεστή, μια κρύα χειμωνιάτικη νύχτα ή κρύα με πολύ λεμόνι, το καλοκαίρι. Η σούπα πασπαρτού!
Διάβασε τη συνταγή στο www.lovecooking.gr