104
Υλικά
- μπακαλιάρος παστός 600 γρ
- ψωμί 150 γρ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 1 τμχ
- μαϊντανός 2 κσ
- άνηθος 3 κσ
- κρέμα γάλακτος 2 κσ
- ελαιόλαδο 2 κσ
- τσίπουρο 2 κσ
- ούζο 2 κσ
- αυγά 2 τμχ
Σήμερα η Fabi "ανακατεύει" στην κουζίνα της (blog : Fabipasticcio) και μας δείχνει πως να φτιάξουμε νόστιμα ψαρομπιφτέκια. Στα μπιφτέκια της η Fabi χρησιμοποίησε φρέσκο φιλέτο μπακαλιάρου; εγώ, κατ΄ αρχήν λόγω χρονικού περιορισμού, δεν είχα την ευκαιρία να ψάξω για φρέσκο μπακαλιάρο και κατέφυγα στον υγράλατο βακαλάο. Χρησιμοποίησα φρέσκα μυρωδικά, και εμπλούτισα με φρέσκο κρεμμυδάκι και μαϊντανό.
Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.com