65
Υλικά
- αυγά 4 γρ
- ζάχαρη 120 γρ
- χυμός λεμονιού 1 κγ
- ζάχαρη άχνη 120 γρ
- κακάο 1 κσ
- κουβερτούρα γρ
- κρέμα γάλακτος 220 γρ
- βούτυρο 1 κσ
- ζάχαρη 1 κσ
- κουβερτούρα λευκή γρ
Πρίν λίγο καιρό είχαμε γευτεί την κλασσική πάβλοβα με τα φρούτα. Το επόμενο βήμα ήταν βέβαια να δοκιμάσουμε και την σοκολατένια! Την έφτιαξα για την ονομαστική μου γιορτή, που ήταν πρίν 10 μέρες. Ετυχε ενθουσιώδους υποδοχής απο τα μέλη της οικογένειας, που αγαπάνε ιδιαίτερα τα σοκολατένια γλυκάκια...
Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.com