by admin

Peach Melba / Πες Μελμπά

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Peach Melba λοιπόν ένα επιδόρπιο με ροδάκινα, σάλτσα βατόμουρου και παγωτό βανίλια. Σύμφωνα με τη Wikipedia ανακαλύφθηκε το 1892 ή το 1893 από τον Γάλλο σεφ Auguste Escoffier στο ξενοδοχείο Savoy, στο Λονδίνο, για να τιμήσει την αυστραλιανή σοπράνο Nellie Melba.
Διάβασε τη συνταγή στο cookandfeed.blogspot.com
Κατηγορία: Επιδόρπια
Περισσότερες συνταγές: μέλμπα

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το cookandfeed.blogspot.com