130
Υλικά
- μήλα 2 τμχ
- αχλάδια 2 τμχ
- χυμός λεμονιού 3 κσ
- χουρμάδες 90 γρ
- πορτοκάλια 2 τμχ
Ένα πιάτο μαγειρεμένο αποκλειστικά με φρούτα και χουρμάδες που άνετα το λες “γλυκό”, είναι αυτό που σας προτείνω σήμερα. Η κομπόστα μήλου και αχλαδιού με χουρμάδες είναι ένα έντονα αρωματικό, γλυκόξινο επιδόρπιο, το οποίο καλύπτει την επιθυμία για γλυκό και σε χορταίνει για αρκετή ώρα, αφού είναι πολύ πλούσια σε φυτικές ίνες.
Διάβασε τη συνταγή στο thehealthiercook.wordpress.com