129
Υλικά
- αλεύρι σκληρό 450 γρ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 450 γρ
- μαγιά 8 γρ
- αλάτι 0.5 κγ
- ζάχαρη 1 κγ
- ηλιέλαιο 2 κσ
- ελαιόλαδο 2 κσ
- νερό 1 κούπα/ες
- γάλα 3 κσ
Παρόλο που έχω ασχοληθεί με ζύμες πάρα πολύ, κοτζάμ βιβλίο έγραψα άλλωστε, για κάποιο περίεργο λόγο, δεν είχα φτιάξει ποτέ πεϊνιρλί μέχρι πρόσφατα. Νόμιζα ότι γύρευε πόσο δύσκολο είναι. Διαβάζοντας μερικές συνταγές, είδα ότι λίγο πολύ, το ζυμάρι μοιάζει με τη ζύμη της πίτσας
Διάβασε τη συνταγή στο mikrikouzina.blogspot.com