53
Υλικά
- αλεύρι σκληρό 1 κιλ
- μαγιά 45 γρ
- αλάτι 1 κγ
- ελαιόλαδο 2 κσ
- γάλα φρέσκο 150 ml
- βούτυρο 150 γρ
- μαργαρίνη 150 γρ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 5 κσ
- γάλα φρέσκο 1 λτ
- μοσχοκάρυδο 1 πρέζα/ες
- κασέρι 400 γρ
- παστουρμάς 10 φέτ
- κρόκοι 8 τμχ
- αλάτι -
- πιπέρι -
Υλικά (για 4-5 κομμάτια) Για τη ζύμη: 1 κιλό αλεύρι σκληρό 45γρ. νωπή μαγιά 1 κ.γ. αλάτι 2 κουτ.σούπας ελαιόλαδο 150 ml φρέσκο γάλα χλιαρό 150 ml νερό χλιαρό Για τη γέμιση: 150 γρ. βούτυρο ή μαργαρίνη 5 κουτ.σούπας αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 λίτρο φρέσκο γάλα 1 πρέζα φρεσκοτριμμένο μοσχοκάρυδο 400 γρ. τριμμένο κασέρι 10-12 φέτες παστουρμά 8-10 κρόκους από αυγά αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι...
Διάβασε τη συνταγή στο www.greekmasa.gr