67
Πριν λίγες μέρες είχα την τύχη να μου χαρίσουν “σπόρους” κεφίρ και από τότε έχω γεμίσει το σπίτι με μπουκάλια κεφίρ. Έτσι αποφάσισα να ασχοληθώ και πάλι με το προζύμι και με μια πρόταση από το βιβλίο του κ. Καραγιάννη έφτιαξα προζύμι με κεφίρ.
Με αυτό το προζύμι και ιδέες από το νέο μου βιβλίο και όχι μόνο έφτιαξα τη ζύμη για τα πεϊνιρλί μου.
Για πρώτη φορά έμεινα πολύ ευχαριστημένη θα προσπαθήσω για το καλύτερο και αν υπάρξουν βελτιώσεις θα γραφτούν εδώ.
Διάβασε τη συνταγή στο www.asproylas.gr