149
Υλικά
- ζύμη κουρού 2 φύλλα
- σαλάμι αέρος 150 γρ
- havarti 4 φέτ
- βούτυρο 2 κσ
- γάλα 0.5 λτ
- αλεύρι 2 κσ
- μοσχοκάρυδο 0.25 κγ
- σπανάκι 200 γρ
- ελαιόλαδο 2 κσ
2 φύλλα κουρού 150 γρ. σαλάμι αέρος με παρμεζάνα Ifantis 4 φέτες τυρί Havarti 2 κ.σ. βούτυρο Lurpak ½ lt γάλα 2 κ.σ. αλεύρι ¼ κ.γ. μοσχοκάρυδο 200 γρ. σπανάκι 2 κ.σ. ελαιόλαδο Αλάτι
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr