31
Υλικά 500 γρ. πένες 150 γρ. μανιτάρια 150 γρ. μπέικον 100 γρ. γραβιέρα 250 γρ. κρέμα γάλακτος 20 γρ. ελαιόλαδο 1 σκελίδα σκόρδο Αλάτι – πιπέρι Εκτέλεση Βράζουμε τις πένες και τις αφαιρούμε 2 λεπτά πριν γίνουν. Κόβουμε τα μανιτάρια σε φέτες. Κόβουμε και το μπέικον σε μακρόστενες λωρίδες. Ψιλοκόβουμε το σκόρδο. Βάζουμε σε δυνατή φωτιά το τηγάνι μας, ρίχνουμε το ελαιόλαδο και τα μανιτάρια να σωταριστούν. Όταν τα μανιτάρια έχουν σωταριστει, προσθέτουμε το μπέικον και αφήνουμε μέχρι να ξεροψηθεί. Προσθέτουμε τ
Διάβασε τη συνταγή στο omorfesgeuseis.blogspot.com