81
Υλικά
- πένες 500 γρ
- κιμάς μοσχαρίσιος 500 γρ
- κιμάς χοιρινός 250 γρ
- σκόρδο 3 σκελ
- ψωμί 2 φέτ
- μαϊντανός 2 κσ
- ντομάτα 400 γρ
- ελαιόλαδο 0.5 φλ
- σκόρδο 2 σκελ
- μπαχάρι 3 κόκκοι
Υλικά συνταγής πένες: 500 γρ., βρασμένες σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας τους κιμάς μοσχαρίσιος: 500 γρ. κιμάς χοιρινός: 250 γρ. κρεμμύδι: 1 τριμμένο στον τρίφτη σκόρδο: 3 σκελίδες, χτυπημένες σε γουδί μαζί με αλάτι αυγό: 1 χτυπημένο μπαγιάτικο ψωμί (ψίχα): 2 φέτες, μουλιασμένο σε νερό και στυμμένο μαϊντανός: 2 κουταλιές, ψιλοκομμένος αλάτι, πιπέρι: όσο θέλετε άσπρο πιπέρι φρεσκοτριμμένο αλεύρι: για το πασπάλισμα ελαιόλαδο: για το τηγάνισμα
Διάβασε τη συνταγή στο www.icookgreek.com