77
Υλικά
- πένες 500 γρ
- κιμάς μοσχαρίσιος 300 γρ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- καρότο 1 τμχ
- ελαιόλαδο 6 κσ
- σάλτσα πιπεριάς 2 κσ
- ντοματοπελτές 2 κσ
- κόκκινο πιπέρι 0.5 κγ
- αλάτι -
- μαύρο πιπέρι -
- αλεύρι 0.5 φλ
- γάλα φρέσκο 2.5 φλ
- γραβιέρα 250 γρ
- μοσχοκάρυδο 1 πρέζα/ες
- αυγά 1 τμχ
θα χρειαστούμε: 500 γρ πένες 300 γρ κιμά μοσχαρίσιο 1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 καρότο τριμμένο 6 κουτ. σ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο 2 κουτ σ σάλτσα πιπεριάς ή πελτέ ντομάτας 1/2 κουτ γλ κόκκινο γλυκό πιπέρι αλάτι μαύρο πιπέρι 1/2 φλυτζ τσ αλεύρι 2 1/2 φλυτζ τσ φρέσκο γάλα 250 γρ τριμμένη γραβιέρα 1 πρέζα μοσχοκάρυδο 1 αυγό
Διάβασε τη συνταγή στο thegastrin.blogspot.com