57
Υλικά
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 4 ΑΤΟΜΑ
300 γρ.πέννες βρασμένες αλ ντεντε σε αλατισμένο νερό και σουρωμένες
ΓΙΑ ΤΗ ΜΠΕΣΑΜΕΛ ΤΥΡΙΩΝ 1 λίτρο γάλα 3 κ.σ κοφτές φυτικό λίπος ή μαργαρίνη ή βουτυρο 3 κ.σ αλεύρι 300 γρ τυρί φέτα χοντροτριμμένη 100 γρ.γραβιέρα τριμμένη 50γρ. μπλε τυρί 'ροκφόρ' σε κομματάκια (προαιρετικά) πιπέρι μοσχοκάρυδο (αλάτι μη βάλετε στη μπεσαμέλ δοκιμάστε πρώτα!) πάπρικα γλυκιά σκόνη
300 γρ.πέννες βρασμένες αλ ντεντε σε αλατισμένο νερό και σουρωμένες
ΓΙΑ ΤΗ ΜΠΕΣΑΜΕΛ ΤΥΡΙΩΝ 1 λίτρο γάλα 3 κ.σ κοφτές φυτικό λίπος ή μαργαρίνη ή βουτυρο 3 κ.σ αλεύρι 300 γρ τυρί φέτα χοντροτριμμένη 100 γρ.γραβιέρα τριμμένη 50γρ. μπλε τυρί 'ροκφόρ' σε κομματάκια (προαιρετικά) πιπέρι μοσχοκάρυδο (αλάτι μη βάλετε στη μπεσαμέλ δοκιμάστε πρώτα!) πάπρικα γλυκιά σκόνη
Δείτε...
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.com