70
Η εποχή των σπαραγγιών έφτασε και έψαχνα εδώ και μέρες αφορμή για μια νέα συνταγή με πρωτότυπη ιδέα, ώστε να την γιορτάσω. Οπότε χτες μόλις, η λαχτάρα να γευτώ σπαράγγια στην εποχή τους, με οδήγησε σε μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα Ιταλική συνταγή.
Η κεντρική ιδέα ήταν πάστα με πέστο από σπαράγγια που την βρήκα εξαιρετική, πρωτότυπη, διατροφικά πλούσια αλλά και πολύ εύκολη στην εκτέλεση.
Η κεντρική ιδέα ήταν πάστα με πέστο από σπαράγγια που την βρήκα εξαιρετική, πρωτότυπη, διατροφικά πλούσια αλλά και πολύ εύκολη στην εκτέλεση.
Διάβασε τη συνταγή στο caruso.gr