33
Υλικά
- αλεύρι 900 γρ
- σιμιγδάλι 1 φλ
- ηλιέλαιο 1 φλ
- ελαιόλαδο 1 φλ
- ζάχαρη 100 γρ
- χυμός πορτοκαλιού 1 φλ
- πορτοκάλια 1 τμχ
- κονιάκ 1 σφην
- μπέκιν πάουντερ 1 κγ
- μαγειρική σόδα 1 κγ
- κανέλα 2 κγ
- μοσχοκάρυδο 0.25 κγ
- καρύδια 1 ποτ
- ζάχαρη 400 γρ
- μέλι 350 γρ
- λεμόνι 1 τμχ
Υλικά συνταγής 900γρ. αλεύρι 1 φλιτζ. σιμιγδάλι 1 φλιτζ. ηλιέλαιο 1 φλιτζ. ελαιόλαδο 100γρ. ζάχαρη 1 φλιτζ. χυμός πορτοκαλιού 1 πορτοκάλι (το ξύσμα ) 1 σφηνοπότηρο κονιάκ 1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ 1 κ.γ. σόδα φαγητού 2 κ.γ. κανέλα ¼ κ.γ. μοσχοκάρυδο 1 ποτήρι καρύδια κοπανισμένα για το σερβίρισμα για το σιρόπι 400ml νερό 400γρ. ζάχαρη 350γρ. μέλι 1 λεμόνι (ο χυμός του)
Διάβασε τη συνταγή στο www.cooklos.gr