54
Υλικά
- πατάτες 500 γρ
- αλάτι -
- πορτοκάλια 1 τμχ
- μανταρίνι 1 τμχ
- μουστάρδα 2 κσ
- μαύρη ζάχαρη 2 γρ
- λευκό κρασί 100 ml
- ελαιόλαδο 4 κσ
- βούτυρο 50 γρ
- πιπέρι -
Υλικά: 500 γρ. μικρες πατάτες με τη φλούδα αλάτι χονδρο ξύσμα και χυμό από 1 πορτοκάλι και 1 μανταρίνι 2 κ.σ. μουσταρδα 2 κ.σ. ζαχαρη μαύρη ή λευκή 100 ml λευκό κρασί 4 κ.σ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο 50 γρ. βουτυρο φρεσκοτριμμένο πιπέρι Εκτέλεση: Πλένουμε καλά τις πατάτες, τις τρίβουμε με...
Διάβασε τη συνταγή στο greekcook.gr