Υλικά
- πατάτες 1.5 κιλ
- κόλιανδρο 2 πρέζα/ες
- φρέσκο κρεμμυδάκι 4 τμχ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- σκόρδο 1 σκελ
- μαϊντανός 1 φλ
- στραγγιστό γιαούρτι 4 κσ
- μουστάρδα 2 κσ
- ελαιόλαδο 2 κσ
- ρίγανη 1 κσ
- πάπρικα γλυκιά 1 κγ
- λεμόνι 2 τμχ
Υλικά συνταγής
1½ κιλό πατάτες
2 πρέζες κόλιανδρο σε σκόνη
3-4 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη
1 φλιτζ. μαϊντανό (ψιλοκομμένα φύλλα)
4 κ.σ. γιαούρτι στραγγιστό
2 κ.σ. μουστάρδα
2 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κ.σ. κοφτή ρίγανη
1 κ.γ. κοφτό πάπρικα γλυκιά
1-2 λεμόνια (ο χυμός τους)
αλάτι
πιπέρι φρεσκοτριμμένο
Διάβασε τη συνταγή στο www.cooklos.gr