by admin

Πεπόνι μαρμελάδα

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά

Στις μέρες μας και με όλη αυτή την κρίση αποφάσισα ότι δεν είναι καιρός να πετάμε τίποτα αφού μπορούμε να το εκμεταλλευτούμε. Το πεπόνι λοιπόν είναι πλούσιο σε κάλιο, φώσφορο, μαγνήσιο, ασβέστιο και ψευδάργυρο. Μια καλή ιδέα είναι ότι από τις φλούδες κάνουμε μαρμελάδα, γρήγορα, οικονομικά και που την αγαπούν όλοι. Πήρα το θάρρος να βάλω ακόμα μια υπέροχη μαρμελάδα αφού είδα ότι άρεσε η ιδέα με τις φλούδες από το καρπούζι. Καλή επιτυχία και εύχομαι να σας αρέσει όσο και σε μας...
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagespareas.gr
Κατηγορία: Μαρμελάδες
Περισσότερες συνταγές: μαρμελάδα πεπόνι

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.sintagespareas.gr