by admin

Peposo. Πιπεράτο μαγειρευτό μοσχάρι “alla Toscana”

No ratings yet

  (0)

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Μαγειρευτό κρέας, με μία “σκανδαλώδη” όσο και νόστιμη ποσότητα πιπεριών!Οι λάτρεις του πιπεριού και των δυνατών και αρωματικών (αλλά όχι κατ’ ανάγκην και καυτερών) γεύσεων, θα βρουν το πιάτο πολύ ενδιαφέρον, στο “ύψος των προσδοκιών” τους! Νοστιμότατο, ιδιαίτερα αρωματικό και πλούσιο!Ένα πολύ νόστιμο πιάτο, με ρίζες στην περιοχή της Τοσκάνη...
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagespareas.gr
Κατηγορία: Κρέατα
Περισσότερες συνταγές: μοσχάρι κατσαρόλας
Χώρα: Τοσκάνη

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.sintagespareas.gr