56
Υλικά
- πέρκα φιλέτο 1.5 κιλ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 6 τμχ
- κρεμμύδια 2 τμχ
- σκόρδο 2 σκελ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις γρ
- ρίγανη 1 κγ
- λευκό κρασί 300 ml
- πατάτες 3 τμχ
- ζωμός λαχανικών 2 φλ
- ελαιόλαδο 80 ml
- πιπερόριζα 1 κγ
- πάπρικα 1 κγ
- αλάτι -
- πιπέρι -
Υλικά 1½ κιλό φιλέτα πέρκας (αν είναι πολύ μεγάλα τα κόβουμε σε μικρότερα κομμάτια) 6 φρέσκα κρεμμυδάκια (το λευκό και το τρυφερό πράσινο μέρος), σε λεπτές ροδέλες ή 2 μέτρια, ξερά κρεμμύδια, κομμένα σε μικρά καρέ 2 μεγάλα καρότα, κατά προτίμηση βιολογικά, σε λεπτά μπαστουνάκια 2 σκελίδες σκόρδου, ψιλοκομμένες αλεύρι για όλες τις χρήσεις, για το αλεύρωμα του ψαριού ...Υλικά: πέρκα φιλέτο, φρέσκο κρεμμυδάκι, καρότο, σκόρδο, αλεύρι για όλες τις χρήσεις, ρίγανη ...
Διάβασε τη συνταγή στο www.gastronomos.gr