208
Υλικά
- βούτυρο 125 γρ
- ζάχαρη 200 γρ
- αυγά 2 τμχ
- αλεύρι μαλακό 225 γρ
- μπέκιν πάουντερ 1 κσ
- κάρδαμο 1 κγ
- κεφίρ 125 γρ
- γιαούρτι 125 γρ
- ροδόνερο 2 κσ
- αλάτι 0.25 κγ
- κρόκος Κοζάνης 0.25 κγ
- βούτυρο 60 γρ
- τυρί κρέμα 90 γρ
- μέλι 2.5 κσ
- ροδόνερο 3 κσ
- φιστίκι Αιγίνης 100 γρ
125 γρ. βούτυρο Lurpak (σε θερμοκρασία δωματίου) 200 γρ. ζάχαρη 2 αβγά μεγάλα 225 γρ. αλεύρι μαλακό 1 κ.σ. μπέικιν πάουντερ 1 κ.γ. κάρδαμο τριμμένο 125 γρ. κεφίρ (ή γιαούρτι πλήρες) 2 κ.σ. ροδόνερο ¼ κ.γ. αλάτι ¼ κ.γ. κρόκο Κοζάνης 2 κ.γ. νερό 60 γρ. βούτυρο Lurpak (σε θερμοκρασία δωματίου) 90 γρ. Arla φρέσκο τυρί κρέμα ...
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr