77
Υλικά
- βασιλικός 50 γρ
- κουκουνάρι 1 κσ
- χοντρό αλάτι 0.5 κγ
- ελαιόλαδο 100 ml
- σκόρδο 1 σκελ
- σκόρδο σε σκόνη 1 κσ
- παρμεζάνα 70 γρ
- πεκορίνο 50 γρ
Η Pesto alla Genovese είναι μια γνήσια ιταλική σάλτσα που εξαιτίας του καταπληκτικού της αρώματος και της υπέροχης γεύσης της έχει κερδίζει παγκόσμια αναγνώριση. Αν μάλιστα θέλετε να φτιάξετε τη γνήσια παραδοσιακή συνταγή θα χρειαστείτε οπωσδήποτε γουδί και μάλιστα μαρμάρινο, για να πολτοποιήσετε σωστά τα υλικά!
Διάβασε τη συνταγή στο ellinikoxreosstigastronomia.blogspot.gr